Laatste nieuws

De tandenbleekactie heeft een mooi bedrag opgeleverd voor Stichting Roparun. Bedankt Wendy van der Meij ūüĎŹ ... See MoreSee Less

View on Facebook

Het is weer gezellig bij het tandenbleken voor het goede doel! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Mooie donatie ontvangen van onze sponsor View document management, bedankt namens Team 193 Pretrunners ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 days ago

Team 193 Pretrunners

Vandaag gaat de tanden bleek actie weer van start. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, heb je interesse bel naar de zonneshop. De actie is vandaag en morgen. Alle opbrengst is voor stichting Roparun. Met dank aan X-tremesmile.nl voor hun donatie om team 193 te steunen en aan Wendy van der Meij voor haar tijd en inzet. ... See MoreSee Less

View on Facebook

6 days ago

Team 193 Pretrunners

Omslagfoto van Team 193 Pretrunners ... See MoreSee Less

View on Facebook

Met nog 99 dagen tot de start kunnen we trots melden dat ons team compleet is! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Weer een mooie donatie mogen ontvangen van Moerkerken internationaal verhuis- & transportbedrijf. ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

Team 193 Pretrunners

Hallo, mijn naam is Peter Brans, 62 jaar en getrouwd met Jacqueline.
Als Team Captain van Team 193 ‚ÄúPRETrunners‚ÄĚ is het mijn taak de zaken, daar waar nodig, te co√∂rdineren.
De Pretrunners bestaat uit 26 enthousiaste dames en heren die gedreven zijn om van Parijs naar de Binnenrotte te lopen en daarbij geld in te zamelen voor de stichting Roparun.
Uiteraard worden we ondersteund door enkele sponsoren die geheel belangeloos ons, tijdens de Roparun, voorzien van proviand.
Tevens doneren vele sponsoren geld voor de Stichting Roparun
Ik ben blij dat ik aan dit fantastische doel kan bijdragen en hoop dat ik op jullie steun mag rekenen.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Bedankt voor de donatie Transportbedrijf van Wijngaarden uit Papendrecht! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Als alles je voor de wind gaat, en je niet beseft hoe hard de realiteit is, en je komt er plots mee in aanraking , zelf of een dierbare in je omgeving , dan besef je pas dat gezondheid niet te koop is!
In mijn naaste omgeving zijn er al wat mensen aan het vechten geweest om deze ziekte te overwinnen, de één is nog niet klaar ermee, maar een ander heeft allang de strijd verloren.
Deze mensen neem ik mee , in mijn reis , hun steun in mijn gedachten , keer op keer , ieder jaar weer .Dit jaar is het de 6e keer Roparun voor mij , en ieder jaar ben ik blij met de mensen die mij sponsoren, maar dat ik blij ben , staat in stil contrast met de mensen die nog even willen genieten van het leven , met hun dierbaren, iedere keer weer van jong tot oud een bevestiging te zien dat er mensen hierbij geholpen worden, daar doe ik het voor !!
Ik ben Charles Jansen mag mezelf gelukkig prijzen met Patricia en mijn twee zonen Gian en Bradley, dat ons nog alles bespaard is gebleven , we klagen weleens, maar als je je dan relativeert , dan is het leven simpel en vaak te kort voor anderen, en hebben we geen reden tot klagen.
Op 22 mei zet ik me in voor de Roparun met heel mijn team om naast zelf plezier te hebben , mensen ook plezier terug te geven, in theater Het Plein te Ridderkerk ., we hopen dat het veel gaat opleveren en het ziet er al ok uit , nog maar een paar kaarten beschikbaar en een Topavond is af te vinken .

Een week later op 29 mei vertrekken we richting Parijs en gaan de herinneringen Back in Time , naar degene voor wie we deze prestatie neer gaan zetten , hopelijk wordt het weer een mooi bedrag , net als vorig jaar, maar dat kunnen we niet zonder jullie...
Team 193 De Pretrunners is dankbaar voor uw bijdrage

#sponsortkankerdewerelduit
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Team 193 Pretrunners

Hallo,
Ik ben Nathalie Uil, bijna 52 jaar en trotse moeder van Charlotte en Thijs.
Dit jaar doe ik voor de 4e keer mee aan de roparun. Ik ga weer mee als loopster in Team 193, de Pretrunners!
Helaas waren er ook dit jaar weer te veel mensen in mijn omgeving die de strijd tegen kanker hebben verloren of die nog steeds strijden tegen deze ongelijke strijd.
Ook dit jaar gaan we er weer voor om zoveel mogelijk geld op te halen voor de roparun.
Met de estafette loop van Parijs naar Rotterdam, leuke actie en jullie steun hopen we weer bij te kunnen dragen om leven toe te voegen aan dagen waar vaak geen dagen meer worden toegevoegd aan het leven.
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Team 193 Pretrunners

Hoi, ik ben Martin Smeets, 43 jaar en getrouwd met Desiré Smeets (Fietser Team A) We hebben twee kinderen: Lorenzo en Noa. Ik ben in maart 2014 begonnen met hardlopen en liep in april 2015 samen met Desiré mijn eerste marathon in Rotterdam. Wat een geweldige ervaring! Een maandje na de marathon was mijn eerste Roparun. Dit was zo een mooie en bijzondere ervaring. Er zijn inmiddels vele marathons gelopen en dit jaar doe ik voor de vijfde keer mee met de Roparun. Allemaal kennen we wel dierbaren om ons heen met kanker en dat maakt het extra bijzonder om samen te gaan voor dit mooie doel. Ik ben er trots op dat ik deze editie weer mee mag doen en kijk er naar uit om met de Pretrunners op stap te gaan! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Hoi, ik ben Simon Stehouwer, 42 jaar en samenwonend met Natascha en onze zoon Kevin van bijna 6. Ik ben werkzaam bij de RET in de functie coördinator (operationele aansturing) bij de afdeling Veiligheid.
2020 wordt mijn 5e editie en mijn taak binnen het team zie ik zelf als soort kwartiermaker. Oftewel, ik verzorg de logistieke zaken rondom het basiskamp en zorg dat de lopers en fietsers aan het einde van hun shift kunnen uitrusten en slapen.

Allemaal hebben we wel met de ziekte kanker te maken, heel dichtbij veel familie en vrienden moeten verliezen.
Het weekend is afzien, maar ik denk altijd maar dat de mensen waarvoor we het doen het nog veel zwaarder hebben, en dat geeft mij de drive om voor hen dit mooie doel te behalen!

Steun ons en daarmee de Roparun en vooral de mensen die het zo goed kunnen gebruiken! Doneer op het rekeningnummer bovenaan de foto.
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Team 193 Pretrunners

Wat doet een kind met kanker met je als ouder? ... See MoreSee Less

View on Facebook